Gefermenteerde producten

Van oudsher is fermentatie een proces dat wereldwijd gebruikt wordt om voedingsmiddelen te maken. Nog steeds consumeren we allerlei producten die tot stand gekomen zijn door middel van dit proces. Soms realiseren we ons dat niet eens, wist je bijvoorbeeld dat chocolade ook een gefermenteerd product is? Er zijn echter ook voorbeelden waarbij het fermentatie proces vervangen is door de toevoeging van kunstmatige stoffen. Zoals het geval is met de meeste augurken die in de winkel te koop zijn. Uiteraard vindt je bij ons alleen de natuurlijke variant!


Kombucha (door Cultures of Light)

Deze godendrank doet de tong tintelen en wordt in ons eigen Limburg met veel liefde gebrouwen door Cultures of Light.  Daarbij zijn alleen de beste biologische ingrediënten goed genoeg.

Super lekker, verfrissend en hartstikke gezond!

De Kombucha is op dit moment per fles verkrijgbaar, maar het afnemen van grotere hoeveelheden is op termijn ook mogelijk. Neem even contact met ons op m.b.t. beschikbaarheid en prijsinformatie. 

Andere geferementeerde producten (vanaf 2021)

Vanaf 2021 breiden we ons assortiment aan geferementeerde producten uit met (tenminste) onderstaande producten. Heb je vragen of suggesties dan horen we het uiteraard graag!

| Appelazijn

| Augurken

| Knoflook gefermenteerd in (lokale) honing

| Zuurkool